Omega water

Welke waterontharder is geschikt voor jou?

Ontvang gelijk ons gratis advies per mail

Bekijk welke voor jou geschikt is

Omega waterontharders 

Installeer de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer zonder te schrobben met chemicaliën. Ga heerlijk douchen, zonder het gevoel van een strakke, droge huid. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. En je servies en glaswerk blijven ook mooi en streeploos. Je waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest. Omega geeft 15 jaar volledige garantie. Benieuwd naar de voor en nadelen? Lees onze waterontharder ervaringen. Twijfel je tussen verschillende waterontharders? Je kunt gemakkelijk waterontharder vergelijken.

Goed voor mens en milieu

  • Apparaten zoals je waterkoker, wasmachine en CV-ketel gaan langer mee omdat er geen kalkafzetting meer is.
  • Er komen minder schadelijke chemicaliën in ons kostbare water, want je hoeft geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken. In het dagelijks leven heb je minder wasmiddel, zeep en shampoo nodig.
  • Huidproblemen? Nare zalfjes zijn niet meer nodig. Kalkvrij water helpt irritatie echt voorkomen.
  • Jij hoeft alleen nog maar te genieten en mooie herinneringen te maken!

Prijzen waterontharders

Een waterontharder bestellen? De prijzen van onze waterontharders hangen af van het gekozen model en de plaatsing. Uniek aan Omega is namelijk dat wij waterontharders leveren inclusief plaatsing en montage tegen een all-in-prijs. Ben je benieuwd naar de gunstige prijzen van onze waterontharders, zoals onze beste waterontharder? Vraag een offerte aan en we rekenen het voor je uit.