Garantie Omega waterontharders

Wij staan voor uitmuntende kwaliteit. Maar ja, het blijft techniek en er wil weleens wat sneuvelen. Gelukkig komt het niet vaak voor, maar als er een probleem is, lossen wij het op een plezierige manier op. Als je belt, dan vragen we net zo lang door tot we het probleem begrijpen. En we werken niet met kleine letters. Lees de garantievoorwaarden maar.

Garantievoorwaarden


Standaard 15 jaar volledige garantie

Bij iedere Omega waterontharder krijg je standaard 15 jaar volledige garantie. Zo hoeft niemand zich zorgen te maken over onverwachte kosten. We vragen je wel even te registreren. Zo kunnen we je sneller helpen en pro-actief handelen als het nodig is. Let op: zonder registratie is de garantie maar 2 jaar.

 

Garantievoorwaarden

Als iets uit zichzelf stuk gaat, valt het onder de garantie. Komt de oorzaak van buiten, slaat bijvoorbeeld de bliksem in, dan is het verzekeringswerk. Maar ook wij hebben grenzen, we komen natuurlijk niet voor niks. En twijfel je aan de werking van je waterontkalker? Denk je dat je toch kalk voelt of ziet? Dan is soms gewoon een teststripje voldoende om zeker te weten dat het goed zit.

Lees de volledige garantievoorwaarden

Garantiebewijs opvragen