Waterontkalker van € Omega

Omega, de beste in z'n soort

Waterontkalker kopen?

Waarom een waterontkalker?

Een waterontkalker doet wat het belooft: kalk uit het leidingwater halen. De waterontkalker wordt aangesloten op een centraal punt in het huis en filtert daar het leidingwater. Kalkdeeltjes worden afgevangen en weggespoeld, zodat alleen zacht water uit de kranen stroomt.

Het voordeel van een waterontkalker: apparaten gaan veel langer mee, in de douche is minder kalkaanslag zichtbaar en je hebt minder snel een droge huid na het douchen. Kortom: de voordelen zijn groot.

Schoonmaken is niet fijn (en straks ook niet meer nodig)

Niemand houdt van schoonmaken. En na de installatie van een nieuwe wateronkalker is kalkresten wegpoetsen voorgoed volledig tijd.

Kalkaanslag ontstaat doordat opgedroogde kalkdeeltjes achterblijven op het oppervlakte. Deze aanslag is lastig schoon te maken en vraagt vaak om stevig poetswerk in combinatie met natuuronvriendelijke schoonmaakmiddellen. 

Met een waterontkalker is dit overbodige schoonmaakwerk voorgoed verleden tijd. Alle kalkdeeltjes worden uit het water gefilterd, waarmee we voorkomen dat ze in aanraking komen met de douche of met de kranen.

Hoe werkt een waterontkalker?

Een waterontkalker wordt op een centrale plaats in het huis geplaatst en filtert daar het kraanwater. Onze waterontkalkers werken met kwalitatief hoogwaardig kunsthars, waaraan het kalk blijft kleven en dus niet meegaat met de uitgaande waterstroom. 

Een zoutoplossing reinigt hierna de kunsthars, zodat kalk wegspoelt richting de riolering. De zelfreiniging van de waterontkalker vindt meerdere malen per maand plaats en wordt aangestuurd door een computer. Het schoonmaken verloopt dus geheel automatisch.

Vier verschillende modellen

In ons assortiment vind je vier kwalitatief hoogwaardige waterontkalkers. Van deze vier is de Omega 400 het bestverkochte model. Dit model is geschikt voor huishoudens tot zeven personen en wordt vooral gekozen door gezinnen die kwaliteit in huis willen halen.

Ook voor kleinere en grotere gezinnen hebben we een bijpassende waterontkalker die krachtig, efffectief én duurzaam is.

Bekijk via deze link alle waterontkalkers van Omega.

 

Hoeveel kalk zit er in mijn water? Bekijk de kaart & doe de test!

Hoeveel kalk er in jouw water zit, hangt af van waar je woont. Ben je nieuwsgierig hoeveel kalk jouw water bevat? Dan is het mogelijk om de waterhardheid te testen. Hiervoor gebruik je een teststrip in een glas water, waarbij je aan de verkleuring een hele goede indicatie krijgt van hoe hard het water precies is. Genieten van 100% kalkvrij water? Installeer de Omega water ontharder.

Wat kost een waterontkalker inclusief installatie? Vraag een offerte aan

Een waterontkalker levert op termijn meer geld op dan het kost, omdat je minder schoonmaakmiddel nodig hebt én omdat witgoed langer blijft werken. Ontdek wat het kost, inclusief een installatie op maat, en vraag vandaag nog de offerre aan.

Offerte aanvragen