Proclaimer

Omega is een handelsnaam van Best Water Choice B.V (BWC), gevestigd te Voor de Blanken 17, 7963 RP Ruinen. 

Zorvuldige informatie

BWC is verantwoordelijk voor de informatie op deze website. We streven ernaar dat alle informatie actueel, juist en volledig is. Toch kun je soms een typefout, programmeerfout of verouderde informatie tegenkomen. Zie je iets dat niet klopt? Dan willen wij dat graag weten! Neem direct contact met ons op.

We passen verouderde of onjuiste informatie zo snel mogelijk aan!

Onze eigen beelden en teksten

Transparantie vinden we belangrijk. Daarom gebruiken we zoveel mogelijk echte beelden van onze eigen medewerkers. Daarbij leggen we alles zo duidelijk mogelijk uit. Alle gegevens op deze website vallen dan ook onder het auteursrecht van BWC. Het intellectueel eigendom van teksten, foto- en videomateriaal of andere materialen op deze website berust dus bij BWC. Wil je teksten, foto- en videomateriaal, illustraties of iets anders van deze website gebruiken? Vraag dan even toestemming vragen via onze contactpagina

Werkt de website niet goed?

Als deze website niet werkt zoals je verwacht, kan er een technische storing zijn. We waarderen het als je dan contact met ons opneemt, zodat we de storing zo snel mogelijk kunnen verhelpen.

Jouw privacy is belangrijk

We gebruiken je persoonsgegevens uitsluitend waarvoor je ze doorgeeft. Wil je precies weten hoe we met je privacy omgaan? Lees dan de uitgebreide informatie in onze privacyverklaring.

Heb je een klacht?

Ben je het niet eens met de informatie op deze website, heb je last gehad van een storing of ben je om wat voor reden dan ook ontevreden? Neem direct contact met ons op. Dan zoeken we samen een oplossing.

Heb je een compliment?

Vertel het niet alleen aan ons, maar ook aan je buurman, collega of schoonmoeder. Vinden we leuk! Of deel je ervaring op klantenvertellen.nl