De installatie van onze waterontharder

Onze gespecialiseerde medewerkers installeren de waterontharder graag bij je thuis. Samen bepalen we waar de waterontharder komt te staan, bijvoorbeeld in de garage of bijkeuken.

We sluiten de waterontharder aan op de waterleiding, net na de watermeter. Natuurlijk zorgen we ervoor dat er meteen voldoende zout in je waterontharder zit. Daarna stellen we de computer af op jouw situatie. En we gaan pas weg als jij tevreden bent.

Bekijk alle modellen

Ontdek de service van Omega water

Ook na plaatsing van de waterontharder kan je altijd bij ons terecht met vragen over je waterontharder. Neem een kijkje in onze FAQ voor antwoorden op veelgestelde vragen of neem rechtstreeks contact met ons op voor een persoonlijk antwoord op jouw vraag. 

Is er iets kapot of werkt de water ontkalker niet meer zoals voorheen? Geen paniek. Standaard zit er 15 jaar garantie op onze waterontharders inbegrepen. Neem contact met ons op en wij zorgen dat er zo snel mogelijk een monteur bij jou langs komt om het probleem te verhelpen. Hier heb je dus geen servicecontract voor nodig, wel zo fijn!