het

Team Omega

Over Omega Water

Zuiver en zacht water voor iedereen

Omega waterontharders van BWC

BWC, voluit Best Water Choice, bestaat al 25 jaar en heeft de superieure Omega waterontharders ontwikkeld. Dankzij deze jarenlange ervaring staan alle modellen Omega waterontharders garant voor kwaliteit.

Een 100% transparant verhaal

Klanttevredenheid en transparantie staan bij ons voorop. Kom maar op met je vraag! Wij worden enthousiast als we mogen helpen. We gaan niet naar huis voordat je helemaal tevreden bent.

Daarbij leveren wij alleen producten waar je écht iets aan hebt, en dat tegen een prijs waar je tevreden mee bent. Niet voor niets zorgen wij ervoor dat jouw water ook echt 100% kalkvrij is. Duurzaamheid is daarbij erg belangrijk. Er wordt al zoveel weggegooid. De Omega waterontharders gaan dan ook met gemak 20 jaar mee en hebben geen onderhoud nodig.

“Ik zeg weleens, probeer het een halfjaar uit en ik haal hem weer op als het niet bevalt. Ik heb hem tot nu nog nooit weer opgehaald.” Rene, technisch directeur

 

De enige Nederlandse waterontharder

Ruim 30 jaar geleden waren wij pionier in Nederland met een compacte waterontharder voor thuis. Dit was een Amerikaans product. Al snel merkten we dat de samenstelling van mineralen in Nederlands water vraagt om een eigen techniek. Bovendien kennen wij de Nederlanders, wij hechten veel meer waarde aan spaarzaamheid en compactheid. Dus besloten wij het zelf te doen. We ontwikkelden zelf de Omega waterontharder, speciaal voor Nederlandse watergebruikers. Met als resultaat een waterontharder die perfect past bij de Nederlandse consument.


Alleen de beste leveranciers

Niet alleen hebben wij de waterontharder zelf ontwikkeld. Ook de fabrikanten die de onderdelen maken, hebben wij zelf geselecteerd. We werken met de beste toeleveranciers voor onze hars, elektronica en tanks. Zo gaat onze waterontkalkers lang mee en belasten we het milieu zo min mogelijk. Daarnaast is veiligheid ook zeer belangrijk. Onze kunsthars komt bijvoorbeeld uit Amerika, omdat we zeker weten dat het daar voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Zo hebben wij zelf de controle over wat we verkopen en kunnen we snel innoveren. Het gaat tenslotte wel om drinkwater.

Daar wordt iedereen blij en vrolijk van

Als je een project kan helpen, dan moet je dat gewoon doen. Zeker als het gerelateerd is aan water. Herinner je je bijvoorbeeld nog de hete zomer van 2018? Bij ons in Ruinen was het startpunt van de Drentse Rijwielvierdaagse. Natuurlijk hebben wij toen gezorgd voor verfrissend water voor alle deelnemers. 
En sponsoring is bij ons altijd persoonlijk. Er zit altijd een relatie achter met een vereniging, klant of collega. Neem nou de ijsvereniging van Rene. “Als klein ventje ging ik naar de IJsvereniging. In Assen was er altijd iemand die mij les gaf. Vrijwilligers staken hun kostbare tijd in mij, dat kan ik alleen maar waarderen door nu wat terug te doen.” Met die schaatscarrière is het trouwens nooit iets geworden.

Veilig water staat absoluut voorop

Alleen de beste veiligheid is voor ons goed genoeg. Het gaat tenslotte om drinkwater dat wij met onze waterontharders behandelen. Daarom werken wij samen met twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssystemen keuren. En omdat wij het beste willen voor de klant, moet alles aan deze strenge eisen voldoen.

Lees meer over veilig drinkwater

“Waterkwaliteit is eigenlijk nu al de uitdaging van de 21e eeuw.“ Kristian, commercieel directeur

 

Gemak of gezondheid?

De één vindt het zachte douchewater prettig, de ander dat hij nooit meer hoeft te ontkalken. Zo heeft iedereen zijn eigen pluspunten bij de Omega waterontharder. Of je nu gaat voor gemak of gezondheid, wij staan voor onze unieke prijs-kwaliteitsverhouding. Je water is gegarandeerd 100% kalkvrij. Dankzij onze superieure techniek is de waterontharder duurzaam en heb je er geen omkijken naar. Dat is zorgeloos gemak voor een plezierige prijs.

Ontdek alle modellen waterontharders