waterontharder ervaringen

Waterontharder ervaringen

Waterontharder ervaringen van anderen

Voordat je een waterontharder bij ons aanschaft, heb je wellicht nog wat vragen. Wat zijn de nadelen van hard water en werkt een waterontharder echt? Maar ook hoe verloopt de levering en wat is het onderhoud van een waterontharder? Vragen die we je graag beantwoorden, maar de waterontharder ervaringen van onze klanten zijn natuurlijk nog waardevoller. Zij gebruiken onze waterontharders dag in en dag uit, en kennen het apparaat hierdoor door en door.

Nadelen van hard water en voordelen waterontharder

Waarom zou je een waterontharder aanschaffen? Ons drinkwater wordt toch gewoon gezuiverd en is veilig te drinken? Dat is zeker het geval, maar al ons drinkwater bevat nog wel calcium en magnesium. De hoeveelheid kalk dat aanwezig is in het water dat uit jouw kraan stroomt, is per gebied verschillend, maar overal in Nederland zit er kalk in het drinkwater. 

Zogenaamd ‘hard’ water zorgt voor meer kalkaanslag. Op kranen, in de douche, maar ook in apparaten. Daarnaast zorgt kalk in het water ook voor het uitdrogen van je huid.

Een waterontharder kan het kalk uit je drinkwater verwijderen. Hierdoor zullen oa je kokend
water kraan, je koffiemachine, steamer en waterkoker langer meegaan en hoef je minder
vaak schoon te maken met milieuvervuilende schoonmaakmiddelen vol chemicaliën. Je was zal zachter uit de wasmachine komen en je hebt minder shampoo nodig om je haren te wassen. Wanneer je onder de douche weg komt, zal je bovendien niet meer het gevoel hebben van een strakke, uitgedroogde huid. 
Tot slot warmt kalkvrij water sneller op, waardoor je minder gas of energie nodig hebt voor hetzelfde resultaat. 

Kortom, een waterontharder geeft meer comfort, is beter voor het milieu én bespaart geld!

Recensies waterontharder van onze klanten

Overweeg jij een waterontharder te kopen, maar ben je nog wel benieuwd naar waterontharder ervaringen? Natuurlijk kan je in je omgeving rondvragen naar ervaringen met een waterontharder. Maar de ene ontharder is de andere niet. Ben je specifiek benieuwd naar de ervaringen van mensen die ook een Omega waterontharder hebben? Neem dan snel een kijkje tussen alle reviews van onze klanten.  Zij vertellen hier niet alleen over hun ervaringen met de waterontharder, maar ook hoe ze de montage en deskundigheid van de monteur hebben ervaren en hoe onze informatieverstrekking was.

Bekijk recensies waterontharder

Omega waterontharder kopen

Ben je overtuigd door de water ontkalker waterleiding ervaringen van onze klanten die jou voorgingen en wil jij ook een waterontharder kopen en genieten van de voordelen van zacht water? Dan is de volgende stap kiezen welke waterontharder het beste bij jouw huishouden past. 

Alle waterontharders van Omega zijn onderhoudsvrij, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt en hebben standaard 15 jaar volledige garantie. Wij hanteren een all-in prijs inclusief montage en installatie. Zo weet jij precies waar jij aan toe bent.

Heb je toch nog vragen? Kijk dan eens op de pagina waterontharder vergelijken of neem contact op met onze klantenservice. Bel tijdens kantoortijden naar  0522 - 47 11 47 of stuur een appje naar 06 511 698 03. Ook kan je ons een mailtje sturen via info@omegawater.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij helpen je graag!