Afmetingen waterontharder

Afmetingen waterontharder

Overweeg jij een waterontharder aan te schaffen, maar ben je nog benieuwd naar de afmetingen van de waterontharder? De exacte afmeting is afhankelijk van het model waterontharder dat je kiest. Een grotere capaciteit betekent uiteraard ook een grotere ontharder en zoutvat. 

Wanneer je nog niet precies weet welk type waterontharder je wil kopen, kan je het beste uitgaan van afmeting ontharder zijn vergelijkbaar met de afmetingen van een brandblusser. Bekijk de exacte waterontharder afmetingen eenvoudig in de specificaties van jouw gewenst model waterontharder

Waterontharder slim wegwerken

Soms kan het lijken of de waterontharder maten te groot zijn om deze op de gewenste plek te plaatsen, bijvoorbeeld in een meterkast of andere kleine ruimte. Maar door slim met de ruimte om te gaan, kunnen onze monteurs jouw nieuwe water ontharder vaak slim wegwerken. 

Het apparaat hoeft bijvoorbeeld niet per sé op de grond te staan, tegen de wand op een plak is ook vaak een optie. Zo wordt de ruimte optimaal benut. Ook is het mogelijk om de ontharder en het zoutvat eventueel los van elkaar te plaatsen. Dit kan een oplossing zijn wanneer je bijvoorbeeld de ontharder in je kruipruimte wil plaatsen, maar het zoutvat in je meterkast, zodat dit eenvoudiger bij te vullen is. 

Twijfel je of de waterverzachter afmetingen passen in de ruimte die jij voor ogen hebt?  Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met je mee.

 

Is jouw vraag niet beantwoord?
Bel met ..... 0522 - 47 11 47

Vergelijk

Ga je waterontharders vergelijken, bedenk dan wat voor jou belangrijk is. Ontdek waar je op moet letten en vind de waterontharder die goed bij je past.

Vergelijk ontharders

Assemblage

De assemblage van waterontharders gebeurt in onze werkplaats in Ruinen. Hier bevestigen we de duurzame aansluitingen.

info over de assemblage

Installatie

Onze vakmensen installeren graag de waterontharder bij jou thuis. We gaan pas weg als alles werkt en je 100% tevreden bent.

Vragen over installatie