Veilig drinkwater bij een waterontharder

Water moet veilig zijn. Daarom is alleen de allerhoogste standaard voor ons hoog genoeg. Het gaat tenslotte om drinkwater dat wij met onze waterontharders behandelen.

Daarom werken wij samen met twee toonaangevende internationale organisaties die de kwaliteit van waterbehandelingssystemen keuren. En omdat wij het beste willen voor de klant, moet alles aan deze strenge eisen voldoen.

Water Quality Association

De Water Quality Association is een toonaangevende brancheorganisatie die zowel producten als professionals certificeert. Kennisontwikkeling staat daarbij centraal. Door ons lidmaatschap weten we waar we het over hebben. 

FDA-keurmerk

Al onze onderdelen hebben een FDA-keurmerk. Dit wordt gecontroleerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Zij zorgen wereldwijd voor de spelregels en toetsing van veilige producten. Zo weten we dat ieder onderdeel op zich staat voor veilig drinkwater. 

Veilige afvoer

Drinkwaterkwaliteit en -veiligheid vinden we belangrijk. De manier waarop wij de afvoer regelen is uniek, want er is geen vaste verbinding tussen waterontharder en riolering. Zo loop je nooit het risico dat je waterontharder in contact komt met vervuild afvalwater of rioolgassen. Ook hier houden wij ons volledig aan de regelgeving.

Geen kans voor bacteriën 

Ook de computers in onze waterontharders zorgen voor veilig drinkwater. Er wordt altijd wekelijks gespoeld, zelfs als je op vakantie bent. Zo heb je nooit stilstaand water en krijgen bacteriën geen kans om te groeien.

Ontdek alle modellen waterontharders