Dealer worden

Wil jij als installatiebedrijf, badkamerspeciaalzaak of keukenspecialist ook iedereen van kalkvrij water voorzien? Word dan Omega-dealer en bied kwalitatief hoogwaardig water dat 100% kalkvrij is. Met onze waterontharders van Nederlandse bodem verkoop je de beste kwaliteit waterontharder.

Waarom Omega?

Omega staat voor klanttevredenheid en transparantie. Wij bieden dan ook gegarandeerd 100% kalkvrij water en onze waterontharders gaan met gemak 20 jaar mee. Je bent dan ook verzekerd van kwaliteit. Daarmee lever je een topproduct aan jouw klanten, waardoor jouw producten ook weer een langere levensduur hebben en onderhoudsvriendelijker zijn. De waterontharders van Omega zijn een waardevolle toevoeging aan het assortiment; al ruim 100 ondernemingen zijn Omega-Dealer!

Langere levensduur voor jouw producten

Natuurlijk wil je dat je klanten jouw producten jarenlang met plezier gebruiken. Maar wat als een klant ontevreden is omdat bijvoorbeeld zijn badkamer na een maand al niet meer glimt? Dit voorkom je door een Omega waterontharder erbij te verkopen. Het resultaat: een mooie badkamer, je hebt een extra product verkocht en de klant blijft tevreden. Je kunt dit ook proactief aanbieden:

  • Tegen het verkalken van boilers, warmtewisselaars en cv-ketels
  • Voor minder onderhoud en een langere levensduur van vaatwassers en qookers

Zo blijft ook jouw product als nieuw!

Goed voor klantenbinding en omzet

Het Omega-product wordt door jouw bedrijf geleverd en gemonteerd. Hierdoor zal alle verkoop, inclusief nabestellingen, via jouw bedrijf gaan. Goed voor de klantenbinding en omzet. Helemaal omdat wij scherpe inkoopprijzen hanteren. 

Technische ondersteuning

Kom jij of komen je monteurs er niet uit met de montage van de waterontharder? Geen probleem, ons team is beschikbaar voor technische ondersteuning en training. Daarnaast bieden wij ook ondersteuning in de engineering bij zowel grotere particuliere projecten als commerciële installaties.

Service en garantieafhandeling

Geen nawerk! Mochten er na installatie problemen ontstaan, dan verlenen wij de service. Als het nodig nemen wij contact met de eindklant op en lossen het op locatie op.

Voordelen Omega-Dealer worden

Waarom moet ook jij Omega-dealer worden? Hier alle voordelen op een rijtje. 

  • Iedereen voorzien van zuiver en zacht water
  • Alleen de beste kwaliteit waterontharders
  • 100% kalkvrij water verkopen
  • Voorkomt kalkaanslag op jouw installatie
  • Scherpe inkoopprijzen
  • Professioneel advies en ondersteuning bij engineering 
  • Service en technische training

Word ook Omega-Dealer!

Overtuigd van de beste kwaliteit waterontkalkers? Wil je ook jouw klanten langer laten genieten van hun badkamer, keuken of apparatuur? Word dan ook Omega-Dealer en voorzie jouw klanten van zuiver en zacht water.

Neem voor meer informatie om Omega-Dealer te worden telefonisch contact op via 0522 471 147 of vul het formulier in.