Heeft een waterontharder van Omega onderhoud nodig?

Heeft een waterontharder van Omega onderhoud nodig?

Heeft een waterontharder onderhoud nodig? Dat verschilt per merk. De meeste merken hebben inderdaad onderhoud nodig. Maar niet elke waterontharder vraagt hierom. De waterontkalker van Omega is onderhoudvrij.

Alles heeft onderhoud nodig, dus ook een waterontharder

Of je het nou hebt over een wasdroger, de auto of een computer: veel van je bezittingen hebben onderhoud nodig. Logisch, maar niet altijd even handig: we kunnen ons voorstellen dat je helemaal geen zin hebt om regelmatig bezig te zijn met het schoonmaken van apparaten en vervangen van onderdelen.

Sommige merken waterontharder hebben onderhoud nodig. Maar niet die van Omega. Want de Omega waterontharder is ontworpen om 100% onderhoudsvrij te zijn. En dit is hoe dat werkt.

De waterontharder die zichzelf aanstuurt

Het hart van de Omega waterontharder is de slimme boordcomputer. Die berekent tot op de druppel precies hoeveel water er door het apparaat stroomt en wanneer het filter moet worden gereinigd.

Dreigt het filter vol te lopen? Geen probleem! De slimme boordcomputer start uit zichzelf het reinigingsproces, waarmee het filter wordt schoongemaakt met exact de juiste hoeveelheid spoelwater en reinigingszout.

Altijd een servicemonteur

Ook al zijn onze waterontharders ontworpen om extreem lang mee te gaan, toch kan er altijd iets gebeuren waardoor de waterontharder opeens niet meer goed onthardt.

Ook in dat geval maken we het je gemakkelijk. Al onze wateronharders hebben vijftien jaar garantie. Is er in die periode iets aan de hand? Dan sturen we een monteur die het probleem oplost en, als dat nodig is, onderdelen vervangt.

Deze garantie is uiteraard kosteloos, zodat je zeker weet dat je nooit hoeft te betalen voor onderdelen, uurloon of voorrijkosten.

Wat moet ik dan nog wel zelf doen?

Zoals gezegd: onze beste waterontharders zijn volledig onderhoudsvrij en wij leveren garantie aan huis. Hoef je dan écht niks zelf te doen?

Het enige wat je zelf hoeft te doen, is het bijvullen van het schoonmaakzout. Gelukkig hoeft dit niet vaak: reken op vier keer per jaar. En ook het bijvullen van het zout hebben we zo simpel mogelijk gemaakt, even simpel als het bijvullen van het zout in de vaatwasser.

Makkelijker kan dus eigenlijk niet.

Waterontharders bekijken

Waterontharder vergelijken

Waterontharder ervaringen

 

Is jouw vraag niet beantwoord?
Bel met ..... 0522 - 47 11 47

Vergelijk

Ga je waterontharders vergelijken, bedenk dan wat voor jou belangrijk is. Ontdek waar je op moet letten en vind de waterontharder die goed bij je past.

Vergelijk ontharders

Assemblage

De assemblage van waterontharders gebeurt in onze werkplaats in Ruinen. Hier bevestigen we de duurzame aansluitingen.

info over de assemblage

Installatie

Onze vakmensen installeren graag de waterontharder bij jou thuis. We gaan pas weg als alles werkt en je 100% tevreden bent.

Vragen over installatie