De duurzame waterontharder van Omega kopen?

De duurzame waterontharder

Waterontharder kopen?

Waterontharder kopen? Omega is jouw bron van zacht water

Ga je een waterontharder kopen? Maak dan kennis met de Omega, de efficiënte krachtpatser waarmee water smaakt zoals het hoort te smaken: zacht en puur.

Omega staat voor duurzaamheid, kwaliteit en voor een vlekkeloze installatie door een ervaren monteur.

Offerte aanvragen

De natuurlijke werking van hars

Hard water is niet schadelijk, maar wel bijzonder vervelend. De kalkaanslag verkort te levensduur van uw witgoed en zorgt bovendien voor onnodig extra schoonmaakwerk.

Met een waterontharder van Omega behoort kalkaanslag tot het verleden. Dankzij de revolutionaire werking van hoogwaardig kunsthars wordt uw water op een duurzame manier onthard, waarbij u profiteert van 100% zacht water zonder het milieu extra te belasten.

En dat ziet u niet alleen, maar dat proeft u: gefilterd water smaakt 100% zacht, net als water uit de zuiverste bron. Dit is niet alleen gezond, het bespaart u ook nog eens veel € aan bronwater in de supermarkt.

Velen gingen je voor

Onze klanten kiezen voor een Omega vanwege de krachtige werking en het gemak van de installatie. Door het gebruik van hoogwaardig smaakt water uit onze waterontharders natuurlijk zacht, zoals een fles bronwater van horecakwaliteit.

"Net na verhuizing voor de 2e keer een Omega waterontharder aangeschaft. De eerste heeft 10 jaar zonder omkijken gedraaid."

Onze klanten zijn stuk voor stuk enthousiast over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Omega waterontharders. 

Vier verschillende modellen

De Omega 400 is onze meest verkochte waterontharder. Deze waterontharder is geschikt voor huishoudens van één tot zeven personen en is dus bij uitstek geschikt voor gezinnen die kwaliteit in huis willen halen. Krachtig, effectief en duurzaam.

Voor elke gezinssamenstelling is een Omega verkrijgbaar, waarbij u de keuze heeft uit de Omega 100, 200, 400 of 600.

Bekijk hier alle waterontharders van Omega.

Installatie op maat

Onze waterontharders worden zorgvuldig bij jou geïnstalleerd door een ervaren monteur. Hierbij nemen wij je alle planning uit handen, want ervaren vakmensen zorgen voor een nauwkeurige meting, plaatsing én afwerking. Na afloop geniet je gelijk van 100% kalkvrij water. Ook kunnen ze uitleg geven over hoe een waterontharder ingesteld en gebruikt moet worden.

Kwaliteit is gegarandeerd

Kwaliteit is ons uitgangspunt en dat durven we ook te beloven. Daarom worden al onze waterontharders geleverd met standaard vijftien jaar garantie.

Hierin gaan wij verder dan andere fabrikanten. Veel verder. Niet alleen leveren we standaard fabrieksgarantie, ook bieden we garantie bij slijtage door normaal gebruik. Gewoon bij je thuis, door een ervaren monteur en zonder bijkomende kosten voor materiaal en uurloon.

Advies op maat

Zacht water begint met het vergelijken van de waterontharders. Hierbij is het van belang om niet alleen te kijken naar de prijs, maar ook naar de capaciteit die benodigd is voor jouw gezinssituatie. 

Hulp nodig bij het kiezen? Bij ons krijg je advies op maat. Onze adviseurs kijken naar jouw watergebruik en adviseren je de waterontharder die bij je past.

Bel mij terug

Voor nu, voor later, voor iedereen

Een waterontharder kopen doe je misschien maar één keer… zeker met de duurzame Omega waterontharders. Dan wil je natuurlijk direct de juiste waterontharder kopen voor jouw gezin.

Met vijftien jaar garantie weet je zeker dat de waterontharder lang meegaat. Onze adviseurs kijken daarom niet alleen naar je huidige situatie, ze kijken ook naar je toekomstplannen. Het resultaat: altijd de waterontharder die bij je past. Voor nu, voor later, voor iedereen. 

Regel het gelijk

Een waterontharder is maatwerk. Neem daarom vandaag nog contact op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken. Telefonisch, of gewoon bij u thuis.

Offerte aanvragen