Waterontharder kopen

Wil je een Omega waterontharder kopen? Neem dan contact op met één van onze verkooppunten. Of kom langs bij één van de Omega showrooms. Er is altijd een Omega verkooppunt bij jou in de buurt.

Vind een verkooppunt

 

Deskundige verkooppunten met Omega service

Onze verkopers zijn stuk voor stuk enthousiast over de kwaliteit en het gebruiksgemak van de Omega waterontharders. Zij vertellen je er graag over. Daarnaast zorgen zij voor de vakkundige installatie van jouw Omega waterontharder. Wij geven ze een grondige instructie zodat ze precies weten hoe een waterontharder aangesloten, ingesteld en gebruikt moet worden. En mocht er toch een vraag zijn, dan staan wij altijd klaar om de installateurs van jouw verkoper te ondersteuner in hun werk.

De voordelen van een Omega verkooppunt

  • Gekwalificeerde bedrijven
  • Gecoacht door Omega 
  • Advies op maat
  • Levering direct uit voorraad

Een waterontharder kopen bij de speciaalzaak

Vaak kopen mensen een waterontharder tijdens de verbouwing van hun keuken of badkamer. Hoe makkelijk is het dan dat jouw speciaalzaak gelijk de aanschaf en installatie van je waterontharder regelt? Dankzij ons ruime netwerk met installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken en keukenspecialisten is dat eenvoudig te combineren. En jouw nieuwe badkamer of keuken blijft als nieuw! Oh ja, is jouw speciaalzaak nog geen Omega verkooppunt? Dan kunnen ze altijd even contact met ons opnemen.

Advies op maat

Een waterontharder kopen doe je misschien maar één keer. Zeker met de duurzame Omega waterontharders. Dan wil je natuurlijk direct de juiste waterontharder kopen voor jouw gezin. Bij onze verkooppunten krijg je advies op maat. Onze adviseurs kijken naar je huidige situatie en je toekomstplannen zodat je een waterontharder aanschaft die perfect bij je past.

Maak vrijblijvend een afspraak.

 

Onze modellen

Kies uit de Omega 100, 200, 400 of 600.

Weet je welke waterontharder je wilt kopen?

Maak een afspraak.