Waterontharder kruipruimte

Waterontharder kruipruimte

Waterontharder in kruipruimte

Ben je overtuigd door de voordelen van een waterontharder en overweeg je deze in jouw kruipruimte te plaatsen? Dit kan een optie zijn wanneer er in de meterkast bijvoorbeeld niet genoeg ruimte is en je op andere plekken in huis geen afvoer van water hebt. Aan het plaatsen van waterontharder in de kruipruimte zitten echter wel wat haken en ogen, dus het is verstandig om vooraf goed te controleren of jouw kruipruimte geschikt is voor het plaatsen van een waterontharder.

Past een waterontharder in mijn kruipruimte?

De plek waar je een waterontharder gaat plaatsen, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De plek moet droog en vorstvrij zijn. Met name droog kan in veel kruipruimtes een probleem vormen. Is je kruipruimte wel droog? Dan is het het handigst als het kruipluik in de buurt van de meterkast is. De elektriciteit, watertoevoer en -afvoer zullen dan namelijk ook in de buurt liggen. Naast deze voorwaarden is het ook handig als de kruipruimte eenvoudig te bereiken is, zodat zout makkelijk bijgevuld kan worden. 

Wil jij jouw nieuwe waterontharder graag in de kruipruimte van jouw woning plaatsen? Maak dan vrijblijvend een afspraak en wij komen graag bij jou langs om de situatie te beoordelen. Want het is wel zo fijn om voor aanschaf te weten of de water ontkalker ook daadwerkelijk op de gewenste plek kan staan. Is de kruipruimte geen optie? Dan denken wij uiteraard ook met je mee om een andere plek te vinden, zoals in de berging, bijkeuken of op zolder.

Ontdek de service van Omega Water

Kies je voor een Omega waterontharder, dan ben je verzekerd van 100% kalkvrij water, zonder drukverlies. Onze waterontharders zijn computergestuurd en onderhoudsvrij. Het enige wat jij hoeft te doen, is af ten toe het zout bij te vullen, zodat jij kan genieten van superzacht water. 

Wij bieden verschillende modellen waterontharders, zodat we voor iedere gezinssituatie en waterbehoefte een passend model kunnen aanbieden. Benieuwd welk model de beste keuze is voor jouw woonsituatie? Vul in een paar stappen onze online configurator in en ontvang direct vrijblijvend advies per mail. 

Maar onze service gaat verder dan dat. Wanneer je bij ons je waterontharder aanschaft, nemen wij ook de plaatsing en montage op ons. Wij sluiten de ontharder aan op (bestaande) waterleidingen, stellen de computer in en vullen ‘m uiteraard met voldoende zout.

Meer zien? Vergelijk alle waterontharders van Omega. Benieuwd naar de voor en nadelen? Bekijk onze ervaringen waterontharder.