Waterontharder op maat

Wil je een Omega waterontharder op maat te laten maken? Geen probleem. Omega levert top kwaliteit waterontharders op maat, ook voor ondernemingen en grote waterverbruikers. We inventariseren graag wat de situatie is en geven je een helder advies.

Maak vrijblijvend een afspraak

Kalkvrij water voor iedere onderneming

Wij leveren onder meer waterontharders aan:

In welke branche je ook zit, wij voorzien je van kalkvrij water met een waterontharder op maat. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze adviseur

Wanneer je meer informatie wilt over de Omega waterontharders, kun je vrijblijvend een afspraak maken. Onze specialisten komen dan gratis en geheel vrijblijvend bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Maatwerk waterontharders uit voorraad leverbaar

Ook maatwerk waterontharders kunnen wij uit voorraad leveren. In ons magazijn beschikken we over meerdere krachtpatsers. Soms is één flinke waterontharder perfect voor jouw situatie, maar als het nodig is plaatsen we een installatie met meerdere toestellen. Zo bieden we voor iedere klant een passende oplossing.

Deskundige installatie

Naar wens installeren we de installatie samen met je eigen installateur of één van onze eigen deskundige installateurs. Er is altijd iemand van Omega beschikbaar om de installatie te begeleiden. We stellen ook in op welk moment van de dag de waterontharder moet regenereren, oftewel spoelen met zout.

Onderhoud voor waterontharders op maat

Wij adviseren preventief onderhoud op maatwerk installaties. We komen dan jaarlijks langs voor onderhoud. De planning verzorgen wij. Zo houden we de installatie in optimale conditie en heb je er zelf geen omkijken naar. Daardoor hebben onze maatwerk systemen een levensduur van 15 tot 20 jaar.
De voordelen van een Omega waterontharder voor ondernemers

Meer weten over een waterontharder op maat?
Maak vrijblijvend een afspraak