Maatwerk voor grootverbruikers

Omega maakt kalkvrij water voor je bedrijf gemakkelijk

Kalkvrij water, wie wil dat nou niet in zijn bedrijf? Wij bieden 100% zacht water, wat beter smaakt en bovendien geen ontsierende kalkaanslag achterlaat rondom kranen, in douches en op glazen. Duizenden watergebruikers - van consumenten tot vve’s en hotels - kozen al voor een Omega waterontharder. Inmiddels genieten zij van kalkvrij water! Want waterontharders van Omega staan bekend om hun duurzaamheid en gebruikersgemak ook bij grootverbruik.

Kies voor een Omega waterontharder en je weet zeker dat je alles perfect voor elkaar hebt voor een langere tijd. Onze waterontharders gaan namelijk gegarandeerd vijftien jaar mee. En al die tijd laat je iedereen zorgeloos genieten van zacht water, gezuiverd van kalk en magnesium. Zoals het hoort.

Wij geloven niet in een wereld waarin massaproductie de norm is. En daarom worden al onze grote waterontkalkers op maat gemaakt. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe installatie precies is afgestemd op de doorstroming en het piekgebruik wat benodigd is voor jouw gebouw of bedrijf. Onze benadering is hierdoor persoonlijk en servicegericht. En al onze klanten waarderen dit.

Goed voor jou, nog beter voor je klanten

Ontkalkt water is niet alleen schoner, het smaakt ook nog eens beter én is zachter voor de huid. En dat gaan jouw klanten merken!

Een langere levensduur voor apparatuur

Alle apparatuur slijt tijdens het dagelijkse gebruik. En apparatuur waar kalkwater doorheen gaat, slijt een stuk sneller dan normaal. Douchekoppen, witgoed en kranen: allemaal hebben ze te lijden onder kalkwater. Met een waterontharder voorkom je dat je apparaten sneller vervangt dan je ze afschrijft, want dankzij zacht water gaan ze veel langer mee.

Ik wil ook 100% kalkvrij

Maatwerk in vijf simpele stappen

Wij maken de installatie gemakkelijk. We snappen natuurlijk maar al te goed dat je gebouw geen hele dag zonder water kan, dus we bereiden de installatie zorgvuldig voor. Binnen 5 stappen kan jouw gebouw of bedrijf genieten van 100% kalkvrij water. We houden van openheid en transparantie en zorgen voor een duidelijke offertie, zonder kleine lettertjes. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

In 5 stappen zakelijk 100% kalkvrij

  1. Neem contact met ons op via dit formulier, via info@omegawater.nl of telefonisch op 0522 47 11 47.
  2. Je krijgt gelijk een indicatie van de kosten.
  3. Spreekt de indicatie je aan? Dan komen we langs bij jouw bedrijf om je wensen en de mogelijkheden te bespreken en op basis hiervan een offerte te maken.
  4. Onze werkvoorbereider bezoekt de locatie om de installatie optimaal voor te bereiden.
  5. We staan op de afgesproken dag voor de deur voor de installatie.

Ik wil ook 100% kalkvrij

Minder schoonmaakkosten met een waterontharder op maat

Kraanwater bevat van nature allemaal stoffen die je meer werk bezorgen dan nodig. Calcium en magnesium laten onhygiënisch ogende vlekken achter, waardoor je meer moet schoonmaken dan je lief is. En daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten.

Dé waterontharder voor grootverbruikers

Daarom introduceren wij onze revolutionaire waterontharder voor grootverbruikers. Met een hoge doorstroming per minuut en een reservoir groot genoeg om te zorgen dat er altijd genoeg water beschikbaar is.

Onze waterontharders zijn namelijk afgestemd op de wensen van onze klanten. Het resultaat? Zacht water in elk gebouw, van klein tot enorm. Onze waterontharders maken gebruik van een unieke combinatie van kunsthars en een zelfreinigend reservoir. Hierdoor kunnen we je 100% kalkvrij water garanderen waardoor je veel minder hoeft schoon te maken.

Kies voor onze unieke combinatie van gemak en resultaat en neem vandaag nog contact op voor een offerte op maat

Ik wil ook 100% kalkvrij

Onderhoud zonder omkijken

Het onderhoud en het bijvullen van de reservoirs is bij onze dienstverlening inbegrepen. Oftewel: na de installatie van een Omega waterontharder mag je gerust vergeten dat hij er staat. Wel zacht water, maar geen gedoe ervan.

Dit onderhoud voeren we natuurlijk uit met zo min mogelijk impact op jouw bedrijf. We begrijpen hoe belangrijk water is voor het bedrijf en dat je niet zonder kunt.

Service is net zo vanzelfsprekend als water uit de kraan

Een waterontharder van Omega reinigt zichzelf en vraagt dus weinig aandacht: na de installatie mag je vergeten dat hij er staat. Voor het benodigde onderhoud komen we gewoon bij je langs en vullen gelijk het zout bij wat de waterontharder nodig heeft. Want álle benodigde servicekosten zijn inbegrepen in een onderhoudsabonnement, waardoor je grip krijgt op je kosten en nooit meer betaalt dan we van tevoren met je afspreken. Want zo hoort het.

Ik wil ook 100% service

Hoogwaardig kunsthars
Met kunsthars halen we meer kalk uit het water dan andere aanbieders, zónder belasting voor het milieu.

100% hygiënische reiniging
Een slimme computer registreert de doorstroming en ververst regelmatig het water, ook als er geen water wordt verbruikt. Hierdoor komt het water nooit stil te staan en is er geen bacteriegroei.

Spoelen met hoogwaardig zout
Natrium hecht zich aan het calcium en onttrekt zo kalkdeeltjes aan het water. Samen worden ze weggespoeld naar het riool, waardoor ze niet in contact komen met jouw waterkranen.

Aansluiting op één centraal punt
De waterontharder wordt centraal geplaatst zodat het hele gebouw zacht water krijgt toegeleverd vanaf één centrale plek.

Een waterontharder is ideaal voor:

Appartementencomplex en VVE:
Steeds meer VVE’s ontdekken het gemak van waterontharders van Omega. Wij zorgen voor zacht water voor het hele gebouw, vanaf één centraal punt. Kiezen voor een Omega waterontharder is kiezen voor een uitgekiende combinatie van kwaliteit en ontzorging, want na plaatsing voeren wij alle onderhoudswerkzaamheden uit. 

Hotels en recreatie:
Hygiënisch water uit elke kraan? Het kan simpel en eenvoudig met installatie van een Omega waterontharder. Na de installatie genieten alle klanten van zacht water uit elke kraan. Voor wellness betekent dit een betere ervaring met zachter water en voor hotels een waardevolle upgrade van elke kamer. Mooi meegenomen: kalkvrij water voorkomt kalkaanslag, waarmee je fors bespaart op de kosten voor het schoonmaken.

De voordelen van een waterontharder voor:

Autowasstraten:

Kalkvrij water, dus minder zeep.

Wasserettes:

Het witgoed gaat jaren langer mee.

Horeca:

Nooit meer kalkaanslag op de glazen.

Sportcentra:

Nooit meer kalkvlekken bij de douches.

Sauna’s:

Ontkalkt water is zacht voor de huid.

Luxe villa's en VVE

Zacht water uit elke kraan.
(ook al zijn dat er twintig)

Hallo grootverbruiker... Kalkvrij water, zonder gedoe

Hallo grootverbruiker!
Kalkvrij water, zonder gedoe

Kies voor een Omega waterontharder en je weet zeker dat je alles perfect voor elkaar hebt voor een langere tijd. Onze benadering is persoonlijk en servicegericht. En al onze klanten waarderen dit. Kies ook voor 100% kalkvrij water en neem contact met ons op.

Ik wil ook 100% kalkvrij