Een ontkalker in huis

Een waterontkalker in huis is altijd een goed idee Dit apparaat zorgt ervoor dat er enkel zacht water door je leidingen stroomt, wat zorgt voor meer wooncomfort, beter is voor het milieu én je portemonnee. Wie wil er nou geen ontkalker in huis? Bij Omega Water vind je eenvoudig de waterontharder die past bij jouw woonsituatie en waterverbruik. Met 15 jaar garantie weet je zeker dat je 

Voordelen van een waterontharder voor thuis

De waterhardheid verschilt in Nederland per regio. In sommige gebieden stroomt er hard water uit de kraan, terwijl in andere gebieden het water een stuk zachter is. Echter stroomt er nergens 100% zacht water, oftewel kalkvrij water uit de kraan. 

Om kalk (calcium en magnesium) uit het water te halen, kan je een waterontkalker in huis halen. Het water in je huis ontkalken kan vele voordelen hebben. Kalk uit het water zorgt namelijk voor kalkaanslag op kranen, in apparaten als waterkokers, vaatwassers en wasmachines. Dit is vaak lastig schoon te maken, zorgt voor meer stroomverbruik en kan zelfs schadelijk zijn voor je apparaten. Kalkvrij water maakt schoonmaken een stuk makkelijker, zorgt ervoor dat je apparaten langer mee gaan en 

Maar dat is nog niet alles. Kalkvrij water zorgt ervoor dat je minder zeep nodig hebt in je vaatwasser, wasmachine en om je haar te wassen. Ook zal je huid niet meer strak en uitgedroogd aanvoelen na het douchen. En wist je dat zacht water sneller opwarmt dan water dat veel kalk bevat? Hierdoor heb je dus minder energie nodig voor een lekkere warme douche of om je vaatwasser te laten draaien. 

Kortom, een waterontharder thuis biedt voordelen voor je wooncomfort, het milieu én je portemonnee!

Een waterontharder in huis kopen

Water ontkalken thuis biedt dus vele voordelen, waardoor veel mensen een ontkalker in huis willen hebben. Dit brengt veel partijen op de markt van waterontkalkers voor in huis. De meeste partijen zullen betrouwbaar zijn, maar wees je er van bewust dat niet iedere waterontharder werkt zoals het zou moeten. Het is dus verstandig om je voor aanschaf goed in te lezen welke waterontharder je het beste kan kiezen

Thuis water ontkalken met Omega Water

Ben jij overtuigd van de voordelen van water ontkalken bij jou thuis en wil jij graag een waterontharder kopen? Wat de beste waterontharder voor jou is, hangt af van jouw gezinsgrootte en waterbehoefte. Bij Omega Water bieden wij waterontharders geschikt voor kleine huishoudens van 1-2 personen tot waterontharders geschikt voor huishoudens tot 14 personen. Vul via onze website in een paar stappen onze configurator in en je ontvangt direct vrijblijvend advies per mail welke waterontharder de beste keuze voor jou is.

Wanneer je bij ons een waterontharder bestelt, bieden wij totaalservice. Je betaalt bij ons niet alleen voor het apparaat, maar wij zorgen ook voor de plaatsing en installatie van jouw nieuwe waterontharder thuis. Met onze all-in prijs weet jij in één keer wat de aanschaf kost van een waterontharder oor jouw situatie. 

Standaard geven wij 15 jaar garantie. Gaat er in de tussentijd iets kapot aan jouw waterontharder? Bel ons gerust en wij sturen kosteloos een monteur bij jou langs om het zo snel mogelijk op te lossen.