100% kalkvrij water Kiyoh 9.5 207 beoordelingen
Waterontkalker van € Omega

Omega, de beste in z'n soort

Waterontkalker kopen?

De Omega waterontkalker is jouw bron van zacht water

Op zoek naar een waterontkalker? Maak kennis met de Omega waterontkalker. Met deze slimme krachtpatser wordt water wat het hoort te zijn: puur en zacht.

Dit maakt de Omega bijzonder:

✓ Volledig onderhoudsvrij.
✓ Duurzaam, met 15 jaar garantie.
✓ Krachtig door hoogwaardig kunsthars.

Een waterontkalker van Omega staat voor kwaliteit, duurzaamheid en gemak. Een ervaren monteur sluit de waterontkalker aan, zodat je geen werk hebt van de installatie.

De ontkalker is onderhoudsvrij en zorgt zelf voor een tijdige verversing van het water, met dank aan een slimme ingebouwde computer.

Bekijk ons assortiment

Waarom een waterontkalker?

Een waterontkalker haalt calcium en magnecium uit het leidingwater. Hiervoor wordt de waterontkalker aangesloten op een centraal punt in het huis, en filtert van daaruit het leidingwater.

De kalkdeeltjes worden hierbij opgevangen in het harsfilter, zodat er alleen maar zacht water uit de kranen stroomt.

✓ Apparaten gaan veel langer mee,

✓ In de douche is minder kalkaanslag zichtbaar

✓ Je hebt minder snel een droge huid na het douchen

Het verschil is dus groot... Enorm groot.

 

Hoogwaardige hars maakt het verschil

Hard water mag dan niet schadelijk zijn, vervelend is het wel. Door kalkaanslag heb je flink veel extra schoonmaakwerk. Ook gaat witgoed minder lang mee en is hard water nadeling voor de gevoelige huid.

Maar met de waterontkalker van Omega verdwijnt kalkaanslag voorgoed. Dit is te danken aan het gebruik van hoogwaardig kunsthars. Hiermee wordt het water onthard op een duurzame manier. Je profiteert van honderd procent zacht water, zonder het milieu te belasten.

Offerte ontvangen?

Voorkomen is beter dan schoonmaken

Hard water is niet fijn. Het smaakt niet alleen minder lekker, maar heeft ook andere vervelende gevolgen.

Kalk in kraanwater is eigenlijk opgelost calciumwaterstofcarbonaat. Droogt dat op, dan blijft calciumcarbonaat achter: kalkaanslag. Kalkaanslag heeft als kenmerk dat het lastig schoon te maken is en daarom veel (natuuronvriendelijke) schoonmaakmiddellen vereist. Kalkaanslag voorkomen is dus beter dan schoonmaken.

Ook witgoed wordt vaak niet blij van kalk in het water. De apparatuur gaat minder lang mee en moet vaak ontkalkt worden, om te voorkomen dat ze meer stroom gebruiken dan nodig.

Kortom, kalkvrij water is beter voor mens, apparatuur en milieu.

Ongekend installatiegemak

Waarom zelf doen wat een ander veel beter kan? Al onze waterontharders worden geïnstalleerd door een door ons geselecteerde installateur. Dit betekent dat we je al het werk uit handen nemen: het meten, het plaatsen, het afwerken.

Direct na de installatie kun je genieten van honderd procent kalkvrij water, waarbij de installateur je bijpraat over hoe je het display bedient.

We krijgen wel eens de vraag wat de prijs is van een waterontkalker. De prijs van een waterontkalker is altijd maatwerk, gebaseerd op de combinatie van het apparaat met de kosten van de installatie.

Ontdek voor welke prijs je profiteert van zacht water, en neem contact op voor een indicatie van de kosten of gelijk een scherpe offerte.

Hoe de Omega waterontkalker werkt

We plaatsen de waterontkalker op een centrale plaats in het huis. Hier filtert de waterontkalker het kraanwater, door middel van hoogwaardig kunsthars. Calcium en magnesium blijven achter in het filter en schoon water verlaat het apparaat.

Een zoutoplossing reinigt meerdere malen per maand de waterontkalker. Dit gaat helemaal computergestuurd, dus het is niet nodig om dit zelf in de gaten te houden.

Makkelijker dan dit, dat kan eigenlijk niet.

Zij gingen je voor

Omega-klanten kiezen voor ons merk vanwege de combinatie van een krachtige werking met een gemakkelijke installatie. Door kwalitatief hoogwaardig hars te gebruiken, krijg je namelijk het zachtst mogelijke water uit de kraan. Kalkaanslag schoonmaken is dan verleden tijd.

"Al meer dan 7 jaar in gebruik als prive persoon; onderhoudsvrij, feilloos werkend en SUPER kwaliteit water. Nooit meer kalkaanslag waar dan ook in je huis en leidingen, apparaten blijven als nieuw, minder verbruik waspoeder, veel zachter voor de huid met minder allergische reacties."

Stuk voor stuk zijn onze klanten enthousiast over het gebruiksgemak en de kwaliteit van onze  waterontkalker. Niet voor niets worden onze ontkalkers gewaardeerd met een ruime 9,4 op de consumentensite klantenvertellen.nl.

Wij gaan voor kwaliteit

Een Omega waterontkalker staat voor jarenlang kalkvrij water. Dat durven we niet alleen te beloven, we garanderen het ook echt.

Ons vertrouwen in ons product is rotsvast en daarom worden alle waterontkalkers geleverd met tot vijftien jaar garantie.

In onze garantievoorwaarden gaan wij ook nog eens verder dan andere fabrikanten. Slijt een onderdeel door normaal gebruik? Dan valt dit ook onder de garantievoorwaarden en betaal je géén materiaal of uurloon.

Voor nu, voor later

Een waterontkalker koop je maar één, misschien twee keer in je leven. En dus wil je een waterontkalker kiezen die past bij wie je bent. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Daarom krijg je bij Omega altijd een advies op maat, passend bij jouw gezinssituatie en toekomstplannen. Onze waterontkalkers gaan gegarandeerd vijftien jaar mee, en we vinden het belangrijk dat je tijdens die hele periode profiteert van 100% zacht.

Bel mij terug

Voor ieder gezin een Omega

Bij Omega vind je vier modellen van onze kwalitatief hoogwaardige waterontkalker.

De Omega 400 is ons bestverkochte model. Dit type is krachtig genoeg voor gezinnen tot zeven personen en wordt gekozen door mensen die kwaliteit in huis willen halen.

Ook voor grotere en kleinere gezinssamenstellingen hebben we een waterontkalker die efffectief, krachtig én duurzaam is.

Meer zien? Bekijk alle modellen waterontkalkers van Omega.

Zit er veel kalk in mijn water?

De waterhardheid, oftewel hoeveel kalk er in het water zit, verschilt per woonplaats.

De simpelste manier om dit te ontdekken is door de waterhardheid te testen. Alles wat je hiervoor nodig hebt, is een teststrip en een klas water. Na een paar seconden kun je simpel aflezen hoe hard (of zacht) het water is.

Aan de slag met jouw water? Vraag een gratis teststrip aan, en ontdek hoe hard jouw water precies is.

 

 

Wat kost een waterontkalker inclusief installatie? Vraag een offerte aan

Een waterontkalker levert op termijn meer geld op dan het kost, omdat je minder schoonmaakmiddel nodig hebt én omdat witgoed langer blijft werken. Ontdek wat het kost, inclusief een installatie op maat, en vraag vandaag nog de offerre aan.

Vrijblijvende prijsopgave