Hoe installeer je een waterontharder (het antwoord zal je verbazen)

Hoe installeer je een waterontharder (het antwoord zal je verbazen)

Een waterontharder van Omega installeren is heel simpel. De monteur doet al het werk, het enige wat jij hoeft te doen is de voordeur openmaken zodra de monteur op de stoep staat.

Een interessante vraag aan onze klantenservice… Hoe installeer je een waterontharder?

We snappen deze vraag wel. Wat we in de afgelopen maanden hebben gemerkt is dat mensen in Nederland massaal aan het klussen zijn geslagen. Van het huis tot de tuin: veel mensen maken van de coronacrisis iets positiefs door álles aan te pakken wat misschien al jarenlang is blijven liggen. De lange rijen bij de bouwmarkten spreken dan ook voor zich.

Waterontharders zijn nu erg populair

Eén van die dingen die momenteel veel mensen in huis halen, is een waterontharder. Je zou kunnen zeggen dat de water ontkalken nu populairder is dan ooit.

Die populariteit kunnen we prima verklaren. Met een waterontharder smaakt water 100% zacht én voorkom je nare kalkaanslag in en rond het huis. Minder kalk betekent dat je minder hoeft schoon te maken én dat je witgoed veel langer mee gaat. Geen wonder dat een waterontharder kopen al lange tijd bij veel mensen op de todo-lijst staat.

Hoe sluit je een waterontharder aan?

Op de vraag hoe je een waterontharder aansluit kunnen we je twee antwoorden geven: een lang antwoord en een kort antwoord. Het korte antwoord maakt het lange antwoord overbodig: het is niet nodig om onze waterontharder aan te sluiten!

Een waterontharder installeren is simpel met onze unieke installatieservice

Uniek aan de waterontharder van Omega is namelijk de installatie op maat, die is inbegrepen bij de prijs van elk model. Onze beste waterontharders worden op maat geïnstalleerd door een ervaren monteur, die door ons is geselecteerd en opgeleid tot het plaatsen van onze apparatuur.

En de monteur plaatst de waterontharder niet alleen, hij of zij regelt ook de afstelling en praat je tijdens de installatie bij over het gebruik van uw nieuwe Omega.

Wat kost het om een waterontharder te laten installeren?

Een Omega waterontharder plaatsen is maatwerk, gebaseerd op onder andere de gezinsgrootte en het aantal mensen in het huishouden. Hoeveel een waterontharder inclusief installatieservice kost? Vraag een offerte aan en we rekenen het voor je uit.

Offerte aanvragen

Waterontharders vergelijken

Ontkalker waterleiding ervaringen

Is jouw vraag niet beantwoord?
Bel met ..... 0522 - 47 11 47

Vergelijk

Ga je waterontharders vergelijken, bedenk dan wat voor jou belangrijk is. Ontdek waar je op moet letten en vind de waterontharder die goed bij je past.

Vergelijk ontharders

Assemblage

De assemblage van waterontharders gebeurt in onze werkplaats in Ruinen. Hier bevestigen we de duurzame aansluitingen.

info over de assemblage

Installatie

Onze vakmensen installeren graag de waterontharder bij jou thuis. We gaan pas weg als alles werkt en je 100% tevreden bent.

Vragen over installatie